Scenograaf | Theatermaker | Vormgever 
Eén druppel water kan het begin zijn van een waterval. Met die gedachte duik ik de diepte in. Ik duw mezelf van de rand en val. Het water komt steeds dichterbij. Het weerspiegelt de donkere hemel boven mij. Het volgende moment is het stil.
De wereld kan een beetje gekker, een beetje beter en een stuk specialer zijn. Ik trek mensen uit de realiteit en neem ze mee naar een nieuwe. Deze nieuwe realiteit bestaat overal om je heen, maar je kunt het gewoon nog niet zien. Een stuk plastic dat zwaait in de wind, licht dat door de jaloezieën van een slaapkamer schijnt, een gloeilamp die flikkert of een plas regen. Wat proberen deze niet-menselijke entiteiten ons te laten zien of te zeggen? Ik vertaal wat ik herken als performatief in de echte wereld naar intieme scenografische omgevingen.
Diep beïnvloed door de complexe uitwisseling tussen ons, mensen en niet-menselijke entiteiten, onderzoek ik de verschillende lagen van onze waarneming door de personificatie van objecten. Wat en hoe verhouden we ons tot deze objecten en tot de ruimte. Wat hebben we nodig om verbinding te maken met de wereld om ons heen? Hoe kunnen we het materiaal en dus de objecten rehabiliteren om te ontdekken welke schoonheid erin zit?
KVK: 75090139
BTW: NL0058572600